Juvenil A – Inter: A mantenir el liderat!

Juvenil A – Inter: A mantenir el liderat!

16.00 HORES (Movistar Liga de Campeones) El Juvenil A, líder del seu grup, rep aquesta tarda al Miniestadi a un Inter que busca la seva primera victòria a la competició

Duel apassionant el que es viurà aquesta tarda al Miniestadi (16.00 hores / Movistar Liga de Campeones). El Juvenil A, líder del Grup B amb 4 punts després de guanyar al PSV (2-1) i empatar amb el Tottenham (1-1), rep la visita d’un Inter que busca la primera victòria a la competició després d’empatar a Milà amb el Tottenham (1-1) i perdre al camp del PSV (2-1). El tècnic blaugrana, Denis Silva, podrà comptar amb aquest partit amb el reforç dels jugadors del Barça B Monchu, Guillem i Abel Ruiz, però té les baixes de Labinot, Jandro, Álex Baño, Antonio Sola i Lucas, per lesió, i de Nico, José Martínez i Pol Tristán, convocats amb la Selecció Espanyola Sub17, que disputa aquesta setmana a Macedònia la fase de classificació per l’Europeu 2019. Ilaix i Ramon Vilà, del Juvenil B, han entrat a la convocatòria.

De cara a aquest partit, al ser prèvia de matx del primer equip, es farà operativa normal de partit del Barça B. És a dir, les entrades s’hauran de recollir a les taquilles del Gol Nord i les invitacions a la carpa que hi haurà a l’esplanada de Tribuna. Cal recordar que l’entrada és gratuïta. A més, s’obriran els accessos 1, 2, 4 i 5, i la porta 12 per l’afició contrària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut