Buscant allargar el bon inici en Lliga

Buscant allargar el bon inici en Lliga

Els blaugranes visiten el camp de l’Independiente Rugby amb l’objectiu mantenir-se a la zona alta de la classificació

El conjunt dirigit per Sergi Guerrero vol tornar al camí de la victòria després de lluitar fins a l’últim segon la passada jornada davant l’Alcobendas. Els blaugranes, que visiten el complicat camp de l’Aldro Independiente, busquen continuar sumant per tal de mantenir-se en les posicions de playoff.

Anar partit a partit

El tècnic blaugrana, Sergi Guerrero, ha volgut destacar el nivell dels rivals de demà abans de viatjar cap a Santander. Guerrero ha assegurat: “Els càntabres tenen una davantera molt sòlida amb un joc molt físic, un fet que ens obligarà a estar molt bé en defensa”. A més, el tècnic blaugrana també ha posat èmfasi en els cops de càstig, que, segons ell, van ser un dels motius de la derrota de la setmana passada: “Nosaltres mateixos vam sortir d’un partit que teníem ben encarrilat”.

El millor inici, un fet anecdòtic

Pel que fa al rècord que aquest Barça ha establert, amb el millor inici en Lliga des del retorn a Divisió d’Honor, el tècnic blaugrana ha afirmat: “Per a nosaltres això és un fet anecdòtic, continuem treballant anant partit a partit perquè encara queda molt per endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut