La setmana dels internacionals del Barça Lassa

La setmana dels internacionals del Barça Lassa

13 jugadors de l’equip ja estan concentrats amb les respectives seleccions per disputar partits de classificació per a l’Europeu del 2020

La competició de clubs s’atura aquesta setmana per deixar pas als partits internacionals de classificació per a l’Europeu del 2020. Per a aquestes cites, fins a 13 jugadors del Barça Lassa han estat citats per les respectives seleccions, i durant una setmana només quedaran quatre jugadors a Barcelona. Víctor Tomàs, Aleix Gómez, Lasse Andersson i Thiagus Petrus seguiran treballant al Palau mentre els seus companys disputen els duels internacionals.

Aquests són els jugadors del Barça Lassa convocats amb les seleccions:

- Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos i Aitor Ariño (Espanya).

- Cedric Sorhaindo, Dika Mem, Timothey N’Guessan i Ludovic Fabregas (França).

- Casper Mortensen i Kevin Möller (Dinamarca).

- Kamil Syprzak (Polònia).

- Jure Dolenec (Eslovènia).

- Gilberto Duarte (Portugal).

- Aron Pálmarsson (Islàndia).

El combinat espanyol dirigit per Jordi Ribera, com a actuals campions de la competició, disputaran dos partits, a Malmö i Valladolid, contra Suècia i Noruega, dos dels països organitzadors de la cita del 2020.

Els quatre francesos del Barça Lassa s’enfrontaran a Lituània i Romania en el grup 6 de classificació; Syprzak, amb Polònia, jugarà contra Kosovo i Isreal en el grup 1; Dolenec, amb Eslovència, s’enfrontarà a Letonia i Estonia en el grup 4; Mortensen i Möller, amb Dinamarca, jugaran contra Ucraïna i les Illes Feroe en el grup 8; Aron Pálmarsson, amb Islància, s’enfrontarà a Grècia i Turquia en el grup 3, mentre que Gilberto Duarte, amb Portugal, jugarà contra Romania i Lituània en el grup 6, el mateix que França.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut