Barça Lassa – Sant Cugat: Duel inèdit al Palau!

Barça Lassa – Sant Cugat: Duel inèdit al Palau!

(21.15 hores, Barça TV) Després del partit europeu contra el Follonica toca centrar-se de nou en l’OK Lliga per rebre un equip il·lusionat en la seva estrena a la competició domèstica

Això no s’atura! Just dos dies després de rebre el Follonica en l’estrena de la Lliga Europea (9-2), toca tornar-se a vestir de curt per jugar la cinquena jornada de l’OK Lliga. Serà un duel inèdit contra el Sant Cugat, que visitarà el Palau aquest dimarts (21.15 hores, Barça TV i OK Liga TV) sense res a perdre. “Serà un partit molt entretingut i davant un rival de molta qualitat”, ha dit Edu Castro. “Vindran amb tota la il·lusió del món, ha afegit Marc Gual.

Després de perseguir l’ascens amb insistència, el Sant Cugat està gaudint de la seva primera aventura a l’OK Lliga i està demostrant la seva capacitat per competir. Arribaran al Palau amb l’orgull d’haver sumat el seu primer punt a la competició davant el Liceo (3-3). En els primers duels havia perdut davant el Lleida (7-3), el Reus (2-3) i l’Alcobendas (3-2).

Sis jugadors amb passat per l’hoquei formatiu blaugrana

Entrenats per Joan Carles Vadillo, el Sant Cugat ha apostat per afrontar la primera campanya a la màxima competició estatal amb un bloc molt semblant al del curs passat, on predomina la joventut. Hi ha fins a sis jugadors amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana: El porter Xevi Arcas (a la base fins la temporada passada), Jordi Gabarra, David Martínez, David Yepes, Joan Farnés i Pau Gilabert. “Sabem de la seva qualitat i de la seva intensitat”, ha explicat Edu Castro, que va ser secretari tècnic de la base blaugrana entre el 2011 i el 2017.

També destaquen els noms de Borja Ferrer, Cesc Maideu i del porter David Toda. “La majoria són joves jugadors i han passat per la base del Barça. Saben el que han de fer”, ha subratllat Gual.

La defensa del liderat

En la jornada anterior, el Barça Lassa va imposar-se a la pista del Vendrell (1-5) i va fer-se amb un liderat en solitari que vol seguir mantenint després de la jornada d’aquest dimarts. Ara mateix té dos punts més que el Lleida (juga contra el Girona) i el Reus (rep el Noia Freixenet); i amb una victòria més que que el Caldes i l’Igualada, que s’enfronten entre ells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut