Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Un derbi molt exigent

Barça Lassa - Divina Seguros Joventut: Un derbi molt exigent

Els de Pesic, després de vèncer el Darussafaka a Istanbul, reben un Joventut en un gran moment de forma (diumenge, 12.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar Deportes 2 (Dial 55), el Divina Seguros Joventut de Badalona, que arriba al Palau en un gran moment de forma. Els blaugranes, però, també es troben en un moment dolç després de sumar tres triomfs de manera consecutiva entre Eurolliga i Lliga Endesa.

El rival

La Penya s’ha reforçat d’allò més bé per a aquest nou curs amb les arribades de Luke Harangody, Conor Morgan, Shawn Dawson, Dakota Mathias –ara lesionat– i l’exblaugrana Marko Todorovic. A tots ells s’hi suma Nico Laprovittola, un dels jugadors més decisius de l’equip de Carles Duran, a més de Dimitrijevic, López-Arostegui, José Nogués, Albert Ventura i Simon Birgander. Actualment el Divina Seguros Joventut té un balanç de tres triomfs i dues derrotes.

El Barça

Va sumar a Istanbul un triomf molt important a domicili a l’Eurolliga, i afronta el partit contra el Divina Seguros Joventut amb poc més de 36 hores de descans. Adam Hanga, donat d’alta a la Lliga Endesa, podria debutar aquesta temporada després de quatre mesos fora de les pistes per lesió, mentre que Ante Tomic descansarà i no disputarà el derbi català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut