Adolfo: “L’afició del Palau segur que ens dona ales contra ElPozo”

Adolfo: “L’afició del Palau segur que ens dona ales contra ElPozo”

L’ala colomenc, que viu un moment de forma espectacular i ha marcat cinc gols en sis partits de lliga, espera que “sigui un gran dia i li puguem dedicar la victòria a Paco Sedano”

Adolfo ha començat la temporada com un cohet i afronta amb la màxima ambició el partit contra ElPozo (dissabte, 21h, Palau Blaugrana). El colomenc s’ha convertit en un dels líders de l’equip a la pista. Aporta en atac i en defensa, i desquicia als rivals amb la seva mobilitat. Però Adolfo també és un killer, i aquesta temporada està demostrant el seu olfacte golejador. Ja ha fet cinc gols a la lliga, els mateixos que Esquerdinha, i ha marcat en tots els partit de la competició domèstica excepte en la derrota contra Peñíscola.

Per això, Adolfo és ara mateix el pulmó del Palau i la seva participació serà clau per intentar guanyar a ElPozo i consevar el liderat. La motivació és màxima, com demostra el jugador en aquesta entrevista que ha concedit a BarçaTV en la prèvia del partidàs contra ElPozo.

Entrevista a Adolfo Fernández

ESTAT DE FORMA: “Em trobo molt bé, amb molta confiança, sobretot content perquè puc ajudar l’equip amb gols i en d’altres aspectes com la mobilitat sense pilota i en defensa. Intento aportar el millor de mi mateix sempre en benefici del grup”.

BARÇA-ELPOZO: “Són el tipus de partits que ens encanta jugar. A casa, amb la teva afició i jugant-nos el liderat. Serà un partit molt intens en el que els dos equips ens hi deixarem la pell per aconseguir la victòria”.

AFICIÓ: “L’afició i els Dracs sempre responen, però encara més en aquest tipus de partits contra ElPozo i contra Inter. És molt motivant, perquè el Palau rugeix i et dona ales quan et comencen a fallar les forces”.

HOMENATGE A SEDANO: “Serà molt especial. És un jugador que ha fet història al Barça i he tingut la sort d’aprendre al seu costat. Serà un gran dia i li hem de dedicar la victòria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut