El plenari del Consell de Penyes aprova el nou Pla de Patrocini

El plenari del Consell de Penyes aprova el nou Pla de Patrocini

La sessió va comptar amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i del directiu Pau Vilanova

La Confederació Mundial de Penyes va organitzar el passat 19 d’octubre el plenari del Consell de Penyes en què el directiu del FC Barcelona responsable de penyes, Pau Vilanova, i el president de la Confederació, Antoni Guil, van aprovar i signar el nou Pla de Patrocini. Concretament, es va ratificar el conveni entre el Club i la Confederació per la col·laboració dels Main Partners (Nike, Rakuten i Beko) i els Partners Premium (Estrella Damm, La Caixa, Gillette i Konami). L’import del pla de patrocini es destinarà a desenvolupar el pla estratègic del projecte Penyes S. XXI i continuar amb el full de ruta de creixement i consolidació del moviment penyístic. El vicepresident del Club i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, també va aprofitar per donar la benvinguda als presents en el Plenari, que hi assistien en representació de les 30 Federacions de Penyes.

Seguidament, es va continuar amb la resta de punts de l’ordre del dia. Entre altres temes, es va detallar el procés d’execució del Pla de Desenvolupament de les Federacions a través del qual està previst començar a formar a les Juntes Directives a partir de desembre, de forma progressiva i per zones geogràfiques. Precisament, el Pla té com a objectius incrementar l’autogestió, descentralitzar les tasques administratives o permetre a les Federacions efectuar més accions durant la temporada.

D’altra banda, es van tractar també els aspectes logístics que afecten els penyistes. Dins dels assumptes principals, es va parlar de la nova mesura dels aparcaments dels autocars degut a les obres de l’Ajuntament a les instal·lacions de les rodalies de l’Estadi, i es va concretar que l’accés seguirà sent el mateix: per la Diagonal i baixant pel carrer Martí i Franquès, i només en el cas de que aquesta zona quedi plena, la Guàrdia Urbana guiarà als xofers a la nova zona de pàrquing habilitada. Així mateix, es va establir el 31 de desembre com a data límit per sol·licitar el Carnet de Penyista de 2019 i l’1 de juliol de 2019  com a dia de facturació, amb la possibilitat d’emetre edicions mensuals del carnet una vegada el 2019 estigui en curs. 

Algunes qüestions, com ara l’aprovació de la nova normativa d’altes de les penyes, es van posposar pel proper plenari del mes de desembre i, per tant, es manté la moratòria fins llavors.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut