Barça Femení – Reial Betis: Nou triomf al Miniestadi (3-0)

Les de Fran Sánchez es retroben amb la victòria al Miniestadi contra un rival de la part alta de la classificació en el partit corresponent a la jornada 7 de la competició lliguera.

El Barça Femení ha sumat tres punts més contra el Reial Betis (3-0) gràcies als gols d’Aitana Bonmatí, Duggan i Patri. El conjunt dirigit per Fran Sánchez ha dominat el matx a través de la possessió de pilota i l’alta pressió defensiva que ha ofert al llarg dels 90 minuts.

Domini blaugrana

El partit ha començat amb un clar color blaugrana. La possessió de pilota ràpidament s’ha decantat cap a les barcelonistes i el conjunt andalús s’ha vist obligat a ajuntar les línies defensives. La primera gran ocasió del partit ha arribat ben aviat, al minut 2, en una jugada elaborada de les culers que ha acabat amb un remat al travesser de Duggan. De les mateixes botes naixeria la següent ocasió de gol, en un xut potent de volea des de la frontal de l’àrea de la jugadora anglesa que ha marxat fregant el pal de la porteria visitant. Els minuts passaven i ben aviat s’ha avançat el conjunt blaugrana a partir d’una magnífica centrada de Hamraoui per la banda dreta que ha acabat transformant de cap Aitana Bonmatí (min 12).

Als darrers minuts del primer temps les andaluses han disposat d’un parell de rematdes llunyanes, però la solidesa defensiva barcelonista i la seguretat de Paños sota pals s’han imposat clarament a les visitants.

Sentència de les blaugranes

A la represa el Barça ha sortit decidit a sentenciar el matx. Hamraoui ha avisat primer amb un xut que ha marxat massa creuat. Però, tres minuts després, en una magnífica recuperació de pilota en camp ofensiu, Duggan ha definit a les mil meravelles situant el 2 a 0 al marcador. La intensitat i el ritme del partit eren de color blaugrana, fet que ha provocat que a les andaluses els costés molt trenar jugades de perill ofensiu en terreny culer. Als instants finals Patri ha estavellat una pilota al pal en una gran jugada individual que no ha pogut acabar transformant. Però ja al darrer minut de joc, i a partir d’un llançament de córner transformat per Losada, Patri ha definit a la perfecció amb una potent rematada de cap que ha acabat sentenciant el 3 a 0 definitiu al Miniestadi.