Saragossa – Juvenil A: Segona derrota del curs (2-1)

Els de Denis Silva no poden puntuar lluny de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra un rival de la part alta de la classificació, però es mantenen líders

El Juvenil B ha perdut contra el Reial Saragossa (2-1) en el duel corresponent a la novena jornada de Lliga. Els golejadors del partit han estat Benebet (min 2) i Jaime (min 54) pel conjunt aragonès i Anssu (min 33) per part blaugrana. D’aquesta manera, els de Denis Silva sumen la segona derrota del curs, però es mantenen líders de la Lliga amb 19 punts.

Encaixen un gol matiner

El conjunt blaugrana ha començat encaixant un gol molt matiner obra de Benebet,  però a les acaballes del primer temps Anssu ha empatat el partit a falta de cinc minuts per arribar al descans. Al descans s’ha arribat amb empat a l’electrònic (1-1).

Poc encert ofensiu

A l’inici del segon temps els barcelonistes han tornat a rebre un gol en els primers instants de joc, obra de Jaime, que ha situat una altra vegada l’avantatge en el marcador per part dels aragonesos. A la segona meitat els blaugranes no han tingut encert en els darrers metres davant de porteria.