Victòria per seguir al capdavant

Els blaugranes han superat l’Aldro Energia Independiente rugby i sumen cinc punts que els permeten seguir tercers a la classificació

El Barça de rugbi segueix allargant el bon inici de temporada gràcies a la victòria que el conjunt dirigit per Sergi Guerrero ha aconseguit aquest migdia al camp de l’Independiente rugby.

Els blaugranes s’han avançat en el marcador amb un assaig al quart d’hora de partit que posava el 0-7 a l’electrònic. L’enfrontament ha estat marcat per la duresa i la intensitat defensiva dels dos equips. Abans d’arribar el descans, el Barça ha pogut ampliar la diferència amb el segon assaig del partit que ha deixat el 0-12.

A la represa el partit ha seguit marcat per una igualtat màxima que també s’ha reflectit en el marcador quan els locals han anotat la seva primera marca (5-12). Els catalans han tornat a ampliar la diferència en el minut 7 del segon temps amb un cop de càstig (5-15), però l’Independiente s’ha ficat de ple en el partit amb una segona marca cinc minuts més tard (10-15).

Pas endavant del Barça

Superat el quart d’hora del segon temps els de Sergi Guerrero han fet un pas endavant per començar a encarrilar el partit. Primer amb un cop de càstig que posava un avantatge de 8 punts a l’electrònic i posteriorment, al minut 20, un assaig que posava el 10 a 25 en el marcador. Tot i que els locals han pogut escurçar distàncies amb una marca (17-25), el Barça ha acabat de rematar la feina a sis minuts del final amb la quarta marca que, a més de deixar a tocar la victòria, assegurava un punt de bonificació (17-32). Abans d’acabar el partit encara hi ha hagut temps per a una marca més dels locals, per acabar deixant el 24-32 definitiu.

Consolidant-se a la zona alta

Amb aquesta victòria el Barça es manté en tercera posició amb 22 punts a només dos del líder. Després de sis jornades el conjunt de Sergi Guerrero suma ja 4 victòries i només dues derrotes, amb 7 punts de bonificació (4 ofensius i 2 defensius).