Juvenil A – Inter: Reforcen el liderat (2-1)

Els de Denis Silva s’imposen al conjunt italià amb gols de Konrad i Nils Mortimer que els serveixen per consolidar la primera posició del grup després de l’empat entre PSV i Tottenham

Triomf treballat del Juvenil A a la UEFA Youth League contra l’Inter (2-1) que deixa als culers líders en solitari del grup B amb tres punts d'avantatge per sobre del PSV. El partit ha tingut dues cares, amb el domini total dels blaugranes a la primera meitat amb els gols de Konrad i Nils Mortimer i una segona part amb l’Inter retallant diferències i amb ocasions per empatar el matx. El Juvenil A també ha tingut ocasions per sentenciar el matx en els darrers minuts, però sense fortuna en els darrers metres.

Gran inici del Juvenil A, que ha dominat amb claredat des dels primers minuts del partit. Una superioritat que s’ha transformat ràpidament amb un gol de Konrad des de l’interior de l’àrea en aprofitar la passada i la primera intervenció d’Iliaix, jugador Cadet que juga amb el Juvenil B i que feia el seu debut a la Youth League.

A partir del gol, els blaugranes han tingut el domini total del matx i de les aproximacions de perill. La més clara ha estat una acció de Konrad dins l’àrea que ha acabat amb el xut de Nils Mortimer. A partir del minut 15, l’Inter ha començat a tenir més la pilota i ha tingut una acció molt perillosa, però el xut de Colidio al minut 23 que ha sortit fregant la porteria d’Arnau Tenas. El domini barcelonista ha tornat al final de la primera meitat amb una diana de Nils Mortimer després d’un a bona jugada culer i aprofitant el rebot del porter de l’Inter (2-0).

L’Inter reacciona i retalla diferències

L’inici de la segona meitat no ha estat massa positiu per als interessos blaugranes. I és que el conjunt italià ha forçat un penal en la primera acció de perill. L’Inter ha transformat el penal i ha retallat diferències amb el 2-1. A partir del gol, el conjunt visitant ha tingut més la pilota i les ocasions de perill mentre el Juvenil A intentava aprofitar els contraatacs per aconseguir el tercer gol.

El partit s’ha mantingut obert i l’Inter arribava amb perill. Colidio ha estat a punt de situar l’empat en el marcador amb una rematada de cap que ha aturat perfectament Arnau Tenas. Els blaugranes no han perdut de vista la porteria visitant i Nils Mortimer ha estat a punt de sorprendre el porter italià en aprofitar una gran passada d’Ilaix. En uns darrers minuts de partit amb ocasions per als dos conjunts, el Juvenil A ha sabut mantenir el 2-1 que deixa als de Denis Silva líders de grup amb solitari amb 7 punts, tres més que el PSV, segon classificat amb 4 punts.