Local

Impressionant mosaic al Camp Nou per donar el tret de sortida al Clàssic

Abans del partit, més de 90.000 cartolines han dibuixat el lema ‘We Color Football’. A més, els aficionats culers han cantat l’himne a capella en el moment en què els jugadors han sortit al camp

Els aficionats del FC Barcelona han estat els grans protagonistes dels moments previs a l’inici del Clàssic. Més de 90.000 cartolines s’han enlairat a la vegada al Camp Nou per mostrar un gran mosaic en què es podia llegir el lema We Color Football, la campanya culer per a aquest Clàssic, just en el moment en què els jugadors han sortit al camp.

A més, les cartolines han permès veure al lateral de la graderia del Camp Nou la senyera acompanyada dels habituals colors blaugrana que adornaven l’Estadi.

Finalment, els aficionats han cantat l’himne a cappella en el moment en què els jugadors han trepitjat el terreny de joc, cosa que ha creat un caliu immillorable per donar suport a l’equip abans d’enfrontar-se al Reial Madrid. Sense cap mena de dubte, els instants previs al Clàssic han estat a l’alçada de la situació.

Més notícies aquí