Les noies a les seccions amateurs

Les noies a les seccions amateurs

El FC Barcelona compta amb més de 700 dones esportistes que defensen la samarreta blaugrana; moltes ho fan als diferents equips de les seccions amateurs

ATLETISME

La secció compta amb 204 esportistes, dels quals 78 són noies. Hi ha un equip de promoció (de 7 a 14 anys), equips sub-20 i d’entre 15 i 19 anys, a més de l’equip absolut (més de 20 anys).

BÀSQUET FEMENÍ

El Barça CBS consta d’un total de 195 jugadores de 17 equips en diferents categories, des de sènior a escola de bàsquet. Les instal·lacions que utilitza són el Palau Juan Carlos Navarro (c. Santiago Rusiñol, s/n - Sant Feliu de Llobregat), el CEIP Nadal (c. Doctor Fleming, s/n - Sant Feliu de Llobregat) i el Pavelló Escolar Esportiu Escola Falguera (c. Reverend Martí Duran, 2-18 - Sant Feliu de Llobregat).

HOQUEI HERBA

La secció d’hoquei herba té un total de 114 jugadores dones, englobades en diferents categories: tres equips de benjamí, dos d’aleví, un d’infantil, un de cadet, un de juvenil i dos equips sèniors. Els equips s’entrenen a les instal·lacions del Pau Negre, a la muntanya de Montjuïc.

VÒLEI FEMENÍ

El CVB Barça té 265 noies. L’escola (de 7-9 anys) funciona dimarts i dijous a les 18 h al pavelló del Col·legi Major Sant Jordi (Ricard Zamora, 4). Les nenes d’aleví i infantil d’iniciació s’entrenen al Pavelló Municipal l’Illa (av. Numància, 142). Els equips federats infantils, cadets, juvenils i sèniors, així com el grup d’iniciació per a adults, ho fan a les instal·lacions de l’INEFC.

PATINATGE ARTÍSTIC

La secció és majoritàriament femenina, amb 85 noies. Hi ha patinadors de totes les categories, fins i tot que ja competeixen internacionalment. En la disciplina de ballet sobre gel hi ha patinadors des dels 5 anys fins als 22-23, dels quals només 6 són nens. S’entrenen a la Pista de Gel del FCB de dilluns a divendres, de 7 a 9 del matí i tres nits a la setmana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut