Les penyes de les Illes Balears celebren la seva 14a Trobada

Les penyes de les Illes Balears celebren la seva 14a Trobada

En solidaritat per les víctimes de les inundacions que han afectat a les Illes, la Federació va recaptar 700€

La 14a edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes es va celebrar el cap de setmana passat i va estar organitzada per la Penya Barcelonista de Sóller, conjuntament amb la Federació de Penyes de les Illes Balears. Els penyistes de les Illes, provinents de 21 penyes barcelonistes, van poder gaudir d’una àmplia agenda d’activitats a Sóller amb la participació de centenars de persones de tota la zona. Amb motiu de les inundacions de la setmana passada, els assistents van realitzar una rifa solidària en què van recaptar 700€ destinats als familiars de les víctimes mortals i les desenes d’afectats. En concret, van ser recollits per Alex Gutiérrez, secretari de la PB de Llevant del poble de Sant Llorenç de Cardassar, el municipi més afectat.

L’acte central de la Trobada va ser un dinar amb més de 200 penyistes precedit per un minut de silenci en commemoració de les víctimes de les inundacions de la zona llevant de Mallorca i on hi van assistir Xavier Vilajoana, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona; Carles Viada, president de la PB de Sóller; Òscar Escoda, president de la Federació de PB de les Illes Balears; Joan Josep Estella, exjugador i membre de l’ABJ del FC Barcelona; Salvador Torres, vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes i Jaume Servera, alcalde de Sóller, entre d’altres.

A la conferència Barça i Catalunya, a càrrec de Salvador Torres, el periodista esportiu Frederic Porta i Xavier Gamper, net del fundador del FC Barcelona, es van tractar els orígens convulsos i apassionats del Club, així com algunes de les anècdotes que han marcat la història del Barça en les seves diferents etapes.

La cloenda de l’acte va estar presidida per Xavier Vilajoana que va agrair l’assistència dels presents i va destacar els reptes als que s’enfronten les  penyes de fora de Catalunya per diverses causes, entre d’altres, la proximitat de la localització.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut