El Cadet B guanya el Torneig Nacional sub-15

El Cadet B guanya el Torneig Nacional sub-15

L’equip de Sergi Milà supera el València per 2-0, amb gols de Xavi Planas i Jordi Coca, a la final disputada a La Vall d’Uixó

CADET A – ESCOLA F. GAVÀ

Les oportunitats errades penalitzen l’equip (2-2)

El Cadet A va empatar contra l’Escola F. Gavà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit en què els de Carles Martínez es van avançar a la primera meitat amb un gol de Miqui Juanola (m. 7). El rival va empatar al minut 56, i Jorge Alastuey, de penal, va tornar a avançar el Cadet A blaugrana al minut 67 després de desaprofitar nombroses oportunitats de gol. Al tram final, però, Maldonado va establir l’empat definitiu amb un autèntic golàs. Després d’aquest resultat el Cadet A culer és colíder de la taula amb 13 punts, empatat amb el Girona, i la propera jornada visita el difícil camp del Jàbac i Terrassa, cinquè classificat.

 

CADET B – TORNEIG NACIONAL SUB-15

Campions després de superar el València a la final (2-0)

El conjunt de Sergi Milà es va imposar en el torneig disputat a La Vall d’Uixó (Castelló) després de superar el València per 2-0 a la final amb gols de Xavi Planas i Jordi Coca. L’equip va arribar a la final després de guanyar el Vila-real a les semifinals (1-1, classificats als penals) i el Castelló, als quarts de final (2-0). A la primera fase s’havia desfet també del GPS UK (9-0), l’Hèrcules (1-3) i l’equip local, la UD Vall de Uxó (8-0).

INFANTIL A – RCD ESPANYOL

Derbi amb derrota ajustada (1-2)

L’infantil A d’Álex Urrestarazu no va poder sumar els 3 punts en el derbi barceloní. Els blaugranes van començar perdent amb un gol de l’Espanyol a la primera part, obra de Pol Fortuny (m. 32), però a la represa un gran gol d’Antonio Martín va situar l’empat a l’electrònic (m. 55). Però quatre minuts més tard, l’Espanyol va respondre amb una diana de Pedro Mula en el llançament d’un córner que va atorgar el triomf als blanc-i-blaus. Així doncs, l’equip suma la segona derrota consecutiva i cau a la setena plaça de la taula. La propera jornada visita el difícil camp del Cornellà, vuitè classificat.

SANFELIUENC – INFANTIL B

Victòria amb remuntada inclosa (1-2)

Els nois de David Sánchez van superar el Santfeliuenc CF en un partit que van haver de remuntar després d’encaixar un gol en contra al minut 18, obra d’Olivas. Els blaugranes van lluitar de valent i, deu minuts més tard, van igualar el partit amb un gol d’Arnau Pradas. A la segona meitat, l’equip va capgirar el marcador de manera definitiva al minut 57, quan un gol de Jan Quiles va atorgar la victòria a l’Infantil B culer. Després d’aquest triomf l’equip se situa segon a la taula amb 9 punts, a només un del líder, el Sant Ildefons. La propera jornada rebran la visita de la Fundació Esportiva Cornellà, onzè classificat.

IGUALADA – ALEVÍ A

Victòria per consolidar la primera plaça (1-13)

Els nois de Marc Serra van jugar un gran partit i es van endur els tres punts del camp anoienc. El bon joc dels blaugranes els va permetre dominar el partit des de l’inici fins al final. Els golejadors van ser: Gibert Jordana, Daniel Ávila, Albert Navarro, Marc Bernal (3), Lamine Yamal (3), Nouhoun Sylla, David Sáez, Xavi Castellanos i Landry Farré. L’equip ha sumat els 12 punts possibles al campionat, i ha anotat 52 gols en quatre partits, un ritme que demostra la qualitat del conjunt blaugrana, que lidera la classificació amb dos punts d’avantatge respecte el Sant Andreu i el Jàbac i Terrassa. La propera jornada rep la visita de l’Escola Premier Barcelona, catorzè classificat.

ALEVÍ B - MERCANTIL

Triomf i liderat en solitari (10-1)

Els nois de Jordi Pérez es van imposar el Mercantil CE, segon classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El gran joc dels barcelonistes els va permetre avançar-se ràpidament amb dos gols matiners als minuts 3 i 4. L’equip va ampliar la golejada fins al 8-0, i el Mercantil va anotar el gol de l’honor al minut 43. Després de la diana sabadellenca, l’Aleví B va aconseguir tres gols més per establir el 10-1 final. Els gols blaugrana van ser obra de Guillem Víctor, Xavi Espart (2), Jofre Torrents, Quim Junyent, Joel Escaler (2), Jan Martínez (2) i Rubén Núñez. L’Aleví B lidera la classificació i la propera jornada jugarà al camp de L’Hospitalet B, quart classificat.

VILADECANS – ALEVÍ C

La tercera consecutiva (0-5)

L’Aleví C va aconseguir una gran victòria contra el Viladecans gràcies al seu bon joc (0-5). Els de Dani Horcas es van avançar a l’electrònic al minut 16, i gràcies a aquest gol van dominar el partit. Amb aquesta nova victòria ja en són tres de consecutives per a l’Aleví C, que se situa a la part més alta de la classificació. Els golejadors del matx a Viladecans van ser Samakou Nomoko (2), Guillermo Fernández, Antonio Fernández i Raul Chirveches. L’Aleví C lidera la classificació, empatat a 9 punts amb el Sanfeliuenc i la Fundació Esportiva Cornellà, i la propera jornada rebrà la visita del Vilafranca, dotzè classificat.

ALEVÍ D - CATALÒNIA

Tres partits, tres victòries (12-1)

Els nois de Pau Moral es van emportar els tres punts en l’enfrontament contra el Catalònia disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12-1). Els blaugranes van marcar ben aviat, al minut 8, i van dominar el partit  fins al xiulet final. Amb aquesta victòria continua la seva ratxa d’imbatibilitat a la Lliga i es consoliden al capdamunt de la classificació empatats a 9 punts amb el Can Buxeres. Les dianes culers van tenir la signatura de Broulaye Chama (5), Aymar Llanas (4), Adam Argemí i Nicolas Marcipar. L’Aleví D juga la propera jornada al camp de la Penya Barcelonista Anguera, desena classificada.

BENJAMÍ A - MANRESA

Bon triomf per consolidar el liderat (10-0)

Victòria en majúscules del Benjamí A que el situa a la part més alta de la classificació amb dotze punts empatats amb l’Igualada. Els d’Òscar Jorquera van sumar la seva quarta victòria consecutiva en un partit en què els blaugranes van gaudir d’un gran encert de cara a porteria. Els golejadors culers van ser ser David Obinna (3), Ïu Martínez (2), Arnau Luque (2), Pau Puigvert, Michal Zuk, i Fran Orduña. El Benjamí A rep la propera jornada la visita del Vilassar de Mar, quart classificat.

SANT ANDREU – BENJAMÍ B

Victòria ajustada i líders (0-1)

El Benjamí B culer va aconseguir sumar tres punts més contra un Sant Andreu molt sòlid que li va posar les coses molt difícils a un equip blaugrana que va errar moltes oportunitats de gol. Els de Juanan Gil van fer bo el gol matiner de Morfing Siriki (m. 6), que els va permetre sumar la quarta victòria consecutiva, aquest cop al Municipal Narcís Sala. Després d’aquest triomf, el Benjamí B barcelonista és líder en solitari amb 12 punts a la classificació i la propera jornada s’enfronta al Mercantil, cinquè classificat.

BENJAMÍ C - PRAT

Continua el ple de victòries (5-2)

El Benjamí C d’Albert Puig va sumar tres punts més en un partit que es va decidir a la primera mitja hora (3-0). Els blaugranes van aconseguir el tercer triomf de la temporada, i d’aquesta manera se situen a la part més alta de la classificació igualats a 9 punts amb el Cubelles, Igualada i Sanfeliuenc. Els gols del matx van ser obra de Ruslan Mba (2), Sergi Font (2) i Ebrima Tunkara. La propera jornada jugarà al camp de l’Sporting Gavà, tretzè classificat.

FUNDACIÓ EUROPA – BENJAMÍ D

Victòria molt treballada (2-4)

El Benjamí D es va emportar els tres punts del Municipal de l’Àliga després d’imposar-se a la Fundació PE Europa. Els de David Sánchez van començar el partit molt endollats, marcant quatre gols en els primers vint minuts. Tot i així, La Fundació PE Europa no va abaixar els braços i va aconseguir reduir les distàncies (2-4). Els blaugranes, però, van saber controlar el duel i es van emportar els tres punts.

Els jugadors culers que van trobar porteria van ser Guifré Valdivia (2), Radion Kalashnykov i Marc Alpha Capote. L’equip barcelonista continua amb el seu inici de temporada espectacular, amb tres victòries en tres duels i 20 gols a favor, que li serveixen per liderar la Lliga, empatat a punts amb el Badalona. La propera jornada rebrà la visita de l’Hospitalet B, setè classificat.

MARTORELL - PREBENJAMÍ

Empat al camp del segon classificat (2-2)

El conjunt de Dani Segovia es va emportar un punt del seu rival més directe a la taula, el Martorell. El Prebenjamí va començar el partit imposant el seu bon joc, circumstància que el va portar a avançar-se per partida doble (0-2). Tot i això, l’equip rival, que arribava al duel en forma, va aconseguir dos gols que van establir les taules finals al marcador. Per part culer, els gols els van anotar Lucas Bernal i Darwin Zamora. El Prebenjamí es segon empatat a 7 punts amb el Sant Andreu de la Barca, Martorell, Escola Gavà D i Santboià D. La propera setmana rebrà la visita del Ciudad Cooperativa, darrer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut