Primer cap de setmana amb el planter a ple rendiment

Primer cap de setmana amb el planter a ple rendiment

Els quatre equips del planter han coincidit jugant a la Lliga per primera vegada, tot i que l’Infantil-Aleví va haver d’ajornar el partit per la pluja
Per fi, tots els equips del futbol femení formatiu han coincidit aquest cap de setmana disputant partits de Lliga. I els quatre portaven camí d’aconseguir triomfs folgats, tot i que l’Infantil-Aleví va haver d’ajornar el duel sobrepassat el primer període. A continuació repassem els compromisos:

Femení B - Son Sardina (6-1)
Tot i el que va acabar reflectint el marcador, el filial va haver de treballar de valent per assegurar el triomf, especialment en la primera meitat. Després d’un bon inici local i gol de Tere Morató, les balears van empatar gràcies a un xut afortunat des de llarga distància que va picar al travesser i a l’esquena de la portera Gemma Font. Dos gols de Carla Armengol abans del descans van ajudar a les blaugranes a sobreposar-se del sotrac. A la segona meitat, la carrilera firmaria el seu hat-trick particular, Tere Morató el doblet i Sara Ismael anotaria de penal. Una meritòria golejada que manté el conjunt dirigit per Jordi Ventura com a quart del grup tercer de la Segona Divisió.

Juvenil-Cadet - Europa CE (7-0)
El quadre entrenat per Pablo Álvarez va sumar una nova victòria i ja en són quatre consecutives. El Juvenil va dominar el partit des de l’inici fins al final, en un duel on el primer gol el va fer Martina Fernández al minut 13. A partir d’aquí,  el conjunt blaugrana va imposar la seva qualitat i no va donar opcions a les gracienques gràcies al doblet de Maria Peña i les dianes de Viktoria Adrianova, Alba Caño, Laura Mas i Aroney.

Fontsanta-Fatjó - Infantil-Aleví (0-3, suspès)
També portava bon camí l’equip de Jesús López amb tres gols al primer quart (dos d’Aïcha Camara i l’altre d’Andrea Cano). Però les inclemències meteorològiques de dissabte a primera hora de la tarda van impedir la continuació del partit, que es va haver d’ajornar.

Gavá Mar CF - Aleví-Benjamí (1-9)
Dos de dos. Les de Jaume Comellas van aconseguir la seva segona victòria consecutiva i se situen a la part més alta de la classificació de la tercera divisió aleví masculina, amb sis punts. Les blaugranes van sortir amb molta energia al Camp de Futbol Zem Can Tintorer, on van aconseguir marcar dos gols en els 11 primers minuts de partit. El domini en el joc va ser totalment blaugrana i aquest fet es va veure reflectit en el marcador final. Els gols blaugrana van portar el segell d’ Inés Bravo, Laura Martín, Celia Segura (3), Nerea Sánchez, Noa Jiménez i Lorena Cubo (2).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut