Llevant i Jaén, prova de foc a domicili

Llevant i Jaén, prova de foc a domicili

El Barça Lassa afronta dues sortides en una mateixa setmana contra dos rivals de la part alta de la classificació i que ja han demostrat el seu potencial a casa

El Barça Lassa s’estrenarà com a visitant a la Lliga amb dues sortides en una mateixa setmana, ja que toca recuperar el partit ajornat de la jornada 4 per la disputa de la Champions. Seran dos duels molt complicats: a València contra el Llevant, el dimarts dia 16/10 a les 21 h (Teledeporte), i a Jaén, el dissabte dia 20/10 a les 13.15 h (Teledeporte).

Estrena del Barça a Paterna

Dimarts el Barça viatjarà fins a València per recuperar el partit ajornat de la quarta jornada, i jugarà per primera vegada al pavelló Municipal de Paterna (dimarts, 21 h, Teledeporte). El Llevant ja va estrenar la seva nova casa amb una gran victòria contra el Movistar Inter (5-3) en la jornada 2. Els de David Madrid són cinquens a la classificació, amb tres victòries (Valdepeñas, Inter i Segòvia) i una sola derrota (Ribera-Navarra) en les quatre primeres jornades de Lliga.

Festa grossa a Jaén

El Jaén, per la seva banda, rebrà en una mateixa setmana el Movistar Inter, dimecres en el matx ajornat de la quarta jornada, i el Barça Lassa, dissabte a les 13.15 per Teledeporte. Per a l’ocasió, el Jaén muntarà una pista especial al recinte firal d’IFEJA, amb capacitat per a més de 4.000 espectadors, el triple que La Salobreja. El Jaén és l’únic equip invicte de la Lliga, amb dues victòries (Xota i Valdepeñas) i dos empats (Antequera i Ribera-Navarra).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut