Toca reacció contra el Llevant

Toca reacció contra el Llevant

L’equip afronta el desplaçament a València amb la baixa d’última hora de Roger i les novetats a la llista de Lozano i Joselito

El calendari no dona treva. Quatre dies després de la derrota contra Peñíscola, el Barça Lassa afronta el primer desplaçament a la lliga contra el Llevant (dimarts, 21h, Tdp i Esport3). Serà el primer dels dos desplaçaments que afrontarà l’equip aquesta setmana. Dimarts a València, en partit ajornat de la jornada 4 per la disputa de la Main Round, i el proper dissabte a Jaén.

Per al partit contra el Llevant serà baixa per precaució Roger, que ha notat una molèstia al quàdriceps de la cama esquerra en l’últim entrenament. En canvi, Andreu Plaza sí que podrà comptar amb Aicardo, ja recuperat de l’esguinç lleu al turmell que es va fer contra el Peñíscola, i també tornen a la convocatòria Lozano i Joselito.

Debut a Paterna

El Barça Lassa s’estrenarà al pavelló Municipal de Paterna, on a partir d’aquesta temporada el Llevant juga els seus partits com a local. En l’estrena a Paterna, el conjunt granota va derrotar ni més ni menys que a Movistar Inter (5-3) i volen repetir la gesta contra el Barça. El Llevant de David Madrid és cinquè a la classificació amb 9 punts, els mateixos que el Barça Lassa però amb un partit més. Fins ara, el Llevant ha guanyat tres partits (Valdepeñas, Inter i Segovia); i ha perdut un partit (Ribera-Navarra).

Plaza i Adolfo, protagonistes a la prèvia

“Llevant i Jaén són dos partits complicats, i també el següent contra ElPozo. Esperem un partit dur, contra un rival molt incòmode i que ja ha demostrat del què és capaç”, ha dit el tècnic Andreu Plaza a la prèvia. “El calendari ens dona l’oportunitat de treure’ns ràpidament l’espineta de l’última derrota contra el Peñíscola i ho volem aprofitar”, explica Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut