Josep Maria Bartomeu, present a l'executiva de l'ECA a París

Josep Maria Bartomeu, present a l'executiva de l'ECA a París

El president del FC Barcelona ha participat aquest dimecres i dijous en la segona reunió de la temporada del màxim òrgan de govern dels representants dels clubs europeus

Josep Maria Bartomeu ha participat en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA (Associació de Clubs Europeus) que s’ha celebrat aquest dimecres i dijous a París. Aquesta és la tercera reunió de la temporada dels clubs europeus després de l’executiva de Madrid del 17 d’agost passat i de l’Assemblea General que es va celebrar a Split (Croàcia) el 10 i l’11 de setembre.

Entre els temes de l’ordre del dia d’aquest Comitè Execuitu hi havia informar els clubs del tractat en les darreres reunions del Comitè Executiu de la UEFA i del Comitè Executiu de la Comissió de Grups d’Interès de Futbol de la FIFA, la reforma de la Uefa Europa League pel cicle 2018-2021 i la posició de l’ECA davant els reptes estratègics que afrontarà el futbol durant els anys vinents. La propera reunió del Comitè Executiu de l’ECA se celebrarà el 3 i el 4 de desembre a Torí (Itàlia).

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA. El president del FC Barcelona és, també, des del novembre del 2016, membre del Comitè de Competicions del màxim organisme del futbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut