Compromís contra el frau

Compromís contra el frau

El Club, tal com va anunciar en el seu moment, continua col·laborant amb la Guàrdia Civil en la investigació iniciada pel Ministeri Fiscal en el marc del procés derivat de l’acció contra el frau en el darrer Clàssic al Camp Nou

El Club, tal com va anunciar en el seu moment, continua col·laborant amb la Guàrdia Civil en la investigació iniciada pel Ministeri Fiscal en el marc del procés derivat de l’acció contra el frau en el darrer Clàssic al Camp Nou. L’objectiu d’aquest procés és acabar amb les xarxes organitzades dedicades a la revenda d’abonaments.

En paral·lel el Club ha estat notificat avui de la interlocutòria dictada pel Jutjat 21 de Barcelona, sobre la demanda de mesures cautelars instada per 525 socis del FC Barcelona que van ser sancionats per la Comissió de Disciplina del Club, arran dels fets anteriorment esmentats. En la seva resolució, el Jutjat desestima la demanda interposada pels socis, perquè considera que no es donen els requisits per accedir a l’anul·lació de la sanció imposada pel Club.

Recordem que el Club posa a disposició dels socis no abonats, com a invitacions, els abonaments que han quedat temporalment suspesos, com a conseqüència d’aquestes sancions. Les 2.818 localitats corresponents als abonaments suspesos s’ofereixen de manera gratuïta, a tots els socis no abonats majors de 14 anys.

Els interessats a accedir a aquestes invitacions han de fer la petició a través d’un formulari que hauran d’omplir abans de cada partit.

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic.

Aquestes entrades són nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions sense previ avís, no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, en la mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.

Preparació de l’Assemblea General de Socis Compromissaris

La Junta Directiva, que ha triat l'Àsia com a destí per a la propera gira i que també ha aprobat nous incentius per al Seient Lliure, ha repassat les diverses temàtiques que se sotmetran a votació dels socis compromissaris a l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte, i va ser informada de tots els aspectes vinculats a l’organització. Els 4.529 socis compromissaris han estat convocats al Palau Blaugrana a les 10.30 hores, en primera convocatòria, i a les 11, en segona.

La Junta fa una crida a la participació de tots els convocats, i recorda que se celebraran dues sessions informatives prèvies a l’Assemblea, i que tenen a la seva disposició tota la documentació corresponent a l’Oficina del Compromissari, a la seu social del Club, des del dia 5 d’octubre passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut