El Barça Lassa ja és a Doha

El Barça Lassa ja és a Doha

L’equip ha arribat a la capital qatariana aquest diumenge a la tarda, després de la victòria a Brest, per disputar la Super Globe entre el dimarts i el divendres

Amb dos punts més a la Champions a les maletes, i després de quasi sis hores de vol des de Varsòvia, el Barça Lassa ja és a Doha per disputar la Super Globe durant la propera setmana. L’equip va aconseguir un valuós triomf contra el Meshkov Brest –el quart consecutiu a la Lliga de Campions- aquest dissabte, i en acabar el partit ja va canviar el xip per intentar afegir un nou títol internacional al palmarès de la secció.

L’equip s’entrenarà aquest dilluns al Duhail Handball Sports Hall, l’escenari dels partits, per preparar el duel de dimarts dels quarts de final contra l’Al-Najma Club (12:00h, hora de Barcelona). Una victòria contra l’equip de Bahrain donaria peu a unes semifinals que, si es compleixen els pronòstics, creuaria els culers amb el Montpeller, actual campió d’Europa, en un partit que es jugaria el dimecres.

Volen el quart títol al Qatar

El Barça Lassa buscarà aquesta setmana el tercer títol de la temporada, després d’aconseguir la Supercopa de Catalunya i la Supercopa d’Espanya, i la quarta Super Globe de la seva història. Els culers són l’equip amb millor palmarès de la competició després d’aixecar el trofeu els anys 2013, 2014 i 2017, i volen ampliar l’hegemonia amb un nou títol.

L'expedició del Barça Lassa a Doha està formada pels 17 jugadors de la plantilla, el cos tècnic, i el mànager esportiu de la secció, David Barrufet. Aquest dilluns s'hi afegirà Jordi Argemí, directiu responsable de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut