Local

Lionel Messi, escollit millor jugador de la Lliga al mes de setembre

El crac argentí rebrà dissabte abans del partit davant el Sevilla (20:45 hores) el guardó que el distingeix com a millor jugador del mes de setembre

La gana de Leo Messi no te fi. La vitrina del crac argentí sumarà aquest dissabte un nou trofeu que l’acreditarà com a millor jugador del mes de setembre a la Lliga. Les grans actuacions del crac blaugrana en aquest inici de competició han fet que el jugador de Rosario, sigui qui rebi el distintiu de la Lliga.

I és que el capità culer no ha desaprofitat l’ocasió i ha completat un mes de setembre extraordinari. El partit davant l’Osca, on el conjunt barcelonista va guanyar per vuit gols a dos, va ser el preludi d’un mes on Lionel Messi s’ha sortit, amb un total de tres gols i quatre assistències en els cinc partits que ha disputat.

Leo Messi rebrà el premi en el partit davant el Sevilla (20:45 hores) a l’estadi blaugrana. Un estadi on el conjunt d’Ernesto Valverde es tornarà a vestir de curt, per intentar batre a l’actual líder de la Lliga, el Sevilla de Pablo Machín.

Més notícies aquí