Un Jaén invicte posa a prova el líder

Un Jaén invicte posa a prova el líder

Boyis i Dídac es retroben amb el seu exequip en un partidàs amb tots els ingredients que es disputarà al recinte firal d’IFEJA amb capacitat per a 4 mil espectadors (dissabte, 13:15h, Teldeporte/Esport3)

El Barça Lassa visita Jaén en el partit més destacat de la sisena jornada de la lliga LNFS (dissabte, 13:15h, Teledeporte/Esport3). S’enfronten el líder contra l’únic equip invicte de la lliga. Per qüestions televisives, el partit es disputarà al recinte firal d’IFEJA, amb capacitat per a 4 mil espectadors. Les entrades ja fa dies que s’han exhaurit i s’espera un gran ambient a les graderies.

Dinàmiques positives

El Jaén, fins ara invicte a la lliga i cinquè classificat, ha guanyat dos partits (Xota i Valdepeñas) i ha aconseguit tres empats (Antequera, Ribera-Navarra i Movistar Inter). El Barça Lassa, per la seva banda, arriba al partit com a líder de la lliga i amb la moral alta després de la victòria, amb remuntada inclosa, a la pista del Llevant. Andreu Plaza té les baixes de Rivillos i Roger, mentre que Arthur torna a la convocatòria en el lloc de Joselito.

Boyis: “Serà molt emotiu”

El partit serà molt especial per a Rafa López, ara a Jaén, i sobretot per a Boyis i Dídac. Els dos es retrobaran amb el seu exequip després de deixar petjada a Jaén en les últimes temporades. Boyis reconeix que “els hi dec molt, sempre m’han tractat com a un més de la família i espero una bona rebuda per part de l’afició”. Per la seva banda, Andreu Plaza adverteix que “el Jaén és un equip molt compensat, amb un gran entrenador i que per mèrits propis s’ha convertit en una alternativa real al domini de Inter i Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut