Füchse Berlín – Barça Lassa: Reedició de final per repetir títol

Füchse Berlín – Barça Lassa: Reedició de final per repetir títol

Els blaugranes, després d’imposar-se al campió d’Europa, volen aixecar la Super Globe a Doha per segona temporada consecutiva contra el conjunt alemany

Ha arribat el dia en què el Barça Lassa pot tornar a proclamar-se campió del món a Doha. El conjunt de Xavi Pascual disputa aquest divendres (18:00h, hora de Barcelona) la final de la Super Globe contra el Füchse Berlín. La mateixa final que en l’edició de la temporada passada. Aleshores el Barça Lassa es va endur el títol, i un any després voldrà repetir la història.

Els blaugranes han arribat a la final després d’imposar-se a l’Al-Najma Club als quarts de final (37-28) i al Montpeller a les semifinals (30-37). Dues victòries anant de menys a més que han de culminar amb la quarta Super Globe de la història del Club. Per la seva banda, el Füchse Berlin ha superat sense problemes al Taubaté brasiler (25-33) i a l’Al Sadd qatarià (20-26).

Els alemanys, sempre difícils

El Barça Lassa es trobarà al davant un Füchse Berlín que és cinquè a la Bundesliga i que buscarà igualar els blaugranes en el palmarès de la Super Globe. Els alemanys també jugaran la seva quarta final del Mundial de Clubs al Qatar, les mateixes que el Barça Lassa. El Füchse va guanyar les dues primeres, el 2015 i el 2016, però va perdre la de l’any passat contra els blaugranes (29-25).

“És un equip que ha demostrat que li va molt bé aquesta competició; estant jugant bé a la lliga i ha mostrat que pot guanyar a qualsevol equip”, comentava Xavi Pascual quan es va definir el rival a la final. Sobre aquest partit decisiu contra el Füchse Berlín, el tècnic blaugrana va afegir: “Serà un partit molt difícil, sabent que per a ells guanyar la Super Globe és un objectiu clar de la temporada”.

A les files del Füchse hi haurà un jugador que coneix a la perfecció el Barça Lassa. Wael Jallouz, que va arribar a Barcelona l’estiu del 2014, juga aquesta temporada cedit al conjunt alemany, i s’enfrontarà als seus ex companys al Duhail Sports Hall de Doha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut