Local

Juvenil A - CE Europa: Nova golejada per refermar el liderat (4-0)

Els de Denis Silva golegen l’Europa a la Ciutat Esportiva i asseguren una setmana més la primera posició de la taula

El Juvenil A ha celebrat el retorn d’Alejandro Marqués amb una àmplia victòria per 4-0 contra el CE Europa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Gràcies als gols del davanter veneçolà (min 12), Konrad (min 48), Ilaix (min 54) i Ansu (min 75), els de Denis Silva s’han imposat en un matx que han dominat de principi a fi.

El duel preveia un enfrontament entre el primer classificat i el quart, dos conjunts de la part alta en bona forma. I el Juvenil A culer ha imposat la seva llei des de l’inici. Una centrada d’Iván Bravo l’ha rematat al minut 12 Alejandro Marqués, que ha tornat a l’acció de manera brillant. El gol ha permès als jugadors culers imposar el seu joc, i després del descans han sentenciat gràcies a una segona part efectiva.

Els gols de Konrad (min 48) just després de la sortida de vestidors i els d’Ilaix al minut 54 i Ansu al minut 75 han confirmat un triomf importantíssim per al Juvenil A que n’assegura la posició de privilegi just abans de la tornada de la UEFA Youth League, aquest dimecres contra l’Inter de Milà.

Més notícies aquí