Emotiu homenatge als primers campions d’Europa del FC Barcelona

Emotiu homenatge als primers campions d’Europa del FC Barcelona

Els integrants de l’equip de la temporada 1972/73 han estat aplaudits pel Palau Blaugrana abans de l’estrena a la competició europea contra el Follonica

Dos equips campions, el del 1973 i el del 2018, s’han  trobat al centre de la pista abans de l’inici del Barça Lassa – Follonica. El Palau ha viscut un emotiu homenatge als primers campions d’Europa del FC Barcelona, que van plantar la llavor dels èxits que permeten, 45 anys després, sumar 22 Champions a la secció. I 40 si es compten tots els esports professionals del Club!

Ramon Pons, Jacint Ginesta, Jaume Riera, Joan Brasal i Joan Vila han estat els exjugadors homenatjats, juntament amb la vídua de Jordi Villacorta, que ens va deixar el recent mes d’agost. També s’ha tingut un record pels difunts Manel Chércoles (capità) i Josep Lorente (entrenador). Entre els homenatjats no ha pogut estar-hi Sergi Centell per un motiu personal.

Els sis protagonistes que han trepitjat de nou el parquet del Palau han rebut, com a obsequi, un quadre en que es mostren dues imatges molt representatives: l’equip campió del 1973 baixant de l’avió que els va tornar de Lisboa amb la primera Copa d’Europa i l’equip del 2018, que va tornar de Porto amb el 22è trofeu a les mans.

Els obsequis els han rebut per part del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del mànager esportiu Toni Miró i dels membres de la comissió esportiva Alexandre Vidal-Abarca, Xavi Bosch, Esteve Pérez i Dani Vives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut