Barça B – Vila-real B: Empat in extremis contra el líder al Miniestadi (1-1)

Els de García Pimienta aconsegueixen un valuós empat a l’últim minut contra el Vila-real B i ja sumen set jornades sense perdre

El Barça B ha sumat un empat contra el líder de la classificació en l’última jugada del partit (1-1). El Vila-real B s’ha avançat en transformar un penal al minut 30 de la primera part. Els blaugrana no s’han rendit i, en una segona part on han gaudit de diverses ocasions, han acabat trobant el premi de l’empat gràcies a un gol de Cuenca en un córner en el minut 97.

Els blaugrana han sortit del vestidor amb molta energia però sense controlar del tot el partit. A poc a poc, el Barça B s’ha fet amb la pilota i ha dut la iniciativa amb passades ràpides i molta mobilitat en atac. El domini blaugrana, però, no s’ha traduït en ocasions clares de perill, més enllà d’un xut des de la frontal de l’àrea de Riqui Puig al minut 14. La pressió després de pèrdua i l’anticipació dels defenses de García Pimienta han permès anul·lar el perill de les contres rivals.

Tot i això, en el minut 30 de joc, Samu ha caigut dins l’àrea culer i l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Vila-real B, que s’ha avançat al marcador. Després del gol, l’equip rival ha gaudit de més ocasions, però la defensa blaugrana s’ha mostrat expeditiva i ha aconseguit aturar les internades del Vila-real B. Amb el resultat en contra de 0-1 s’ha arribat a la mitja part.

Empat en l’última jugada

En la represa el Barça B ha sortit molt agressiu de cara a la portaria rival. En el minut 54, Mujica ha gaudit d’una bona ocasió que ha desbaratat el porter visitant. El Vila-real B ha reaccionat i, pocs minuts després, ha tingut una doble ocasió que ha aturat Iñaki Peña. El Barça B ha continuat buscant l’empat amb l’entrada dels suplents, que han aportat la frescor necessària per recuperar el domini del partit. Els blaugrana han seguit arribant a l’àrea rival sense trobar la rematada que empatés el partit.

En l’última jugada del matx, en un córner en el temps afegit (minut 97), Cuenca ha remat la centrada al fons de la xarxa i ha posat l’empat al marcador. La grada ha celebrat amb força el gol del defensa culer, després que el Barça B ho intentés durant tota la segona part. Immediatament després, l’àrbitre ha xiulat el final del partit certificant l’empat final. Amb aquest partit el Barça B ja suma set jornades sense perdre en Lliga.