Últims dies per ratificar la inscripció a la Llista d'Espera del Camp Nou

Últims dies per ratificar la inscripció a la Llista d'Espera del Camp Nou

Els socis que es van inscriure abans del 30 de juny passat a la Llista d'Espera d'abonaments han de ratificar la seva inscripció del dilluns 15 d’octubre a l'11 de gener del 2019

El divendres 11 de gener acaba el termini que, any rere any, i tal com estipula la normativa que regula la Llista d’Espera d’abonaments, ha de permetre als socis que s’hi van inscriure ratificar la seva condició com a demandants d’un futur abonament al Camp Nou. Tots els socis inscrits abans del 30 de juny passat a la Llista d’Espera han de passar a ratificar la seva inscripció.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. Es pot efectuar aquesta ratificació de manera presencial, i també hi ha la possibilitat de fer-ho online per a aquells socis que faci més de tres anys que s’hi han inscrit.

Ratificació presencial o virtual

La ratificació presencial s’haurà de fer a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l'accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 19.00 hores.

També existeix la possibilitat de ratificar la posició virtualment, per a tots aquells socis que faci més de 3 anys que s'han inscrit a la Llista d’Espera (inscrits abans de l’11 de gener del 2016). Per tramitar aquesta ratificació online caldrà accedir a l'enllaç web que apareix a sota i confirmar la seva sol·licitud introduint la seva clau i el pin personal.

El tràmit s’haurà de realitzar entre el 15 d’octubre i l'11 de gener del 2019.

Si, transcorregut aquest termini, el Club no té constància de la confirmació del soci, es considerarà que no té interès a continuar inscrit i perdrà la posició i l’antiguitat a la llista d’espera. En qualsevol cas, i davant qualsevol dubte, els socis interessats es poden dirigir a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista), al número de telèfon 902 1899 00 o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

RATIFICAR LLISTA ESPERA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut