Luis Garcia, la il·lusió d’un grup de nens Llatinoamericans a la Ciutat Esportiva

Luis Garcia, la il·lusió d’un grup de nens Llatinoamericans a la Ciutat Esportiva

L’exjugador blaugrana ha estat l’encarregat de compartir aquest divendres una estona amb joves esportistes entre 11 i 14 anys que participen d’un programa de Scotia Bank

Luis Garcia ha estat el mestre de cerimònies d’un grup de nens i nenes de Mèxic, Costa Rica i El Salvador convidats per Scotia Bank. Aquests joves esportistes, d’edats compreses entre els 11 i els 14 anys, han pogut viure una experiència inoblidable a les instal·lacions culers.

L’exjugador blaugrana ha estat l’encarregat de compartir una tarda de futbol i ensenyar-los la tècnica per poder millorar el seu joc. Aquest infants formen part d’un programa de Scotia Bank que promou la inclusió de joves en situacions de risc i aïllament social de Llatinoamèrica a través de l’esport.

Aquesta seixantena de joves participaran en aquest clínic durant el cap de setmana i, a més, jugaran partits amistosos a la Ciutat Esportiva amb altres equips de Barcelona i rodalies. D’altra banda, podran gaudir d’una visita al Museu del FC Barcelona, i dissabte veuran en directe des del Camp Nou els homes d’Ernesto Valverde davant del Sevilla. Una experiència única i un record inesborrable que s’emportaran als seus països d’origen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut