Dos punts per tancar el millor inici a DH

Dos punts per tancar el millor inici a DH

El Barça de rugby encadena la cinquena jornada puntuant i aconsegueix el millor inici a la lliga des del seu retorn a Divisió d'Honor

“Era melé” deia Sergi Guerrero des de la banda en l’última acció del partit. El Barça tenia possessió per emportar-se el matx a escassos metres de la línia de marca. Finalment l’Alcobendas, després de 10 minuts de patiment, va aconseguir recuperar l’oval i emportar-se el partit per un ajustat 26 a 29.

El matx va estar marcat per la igualtat durant els 80 minuts. En el primer temps els blaugranes van ser molt superiors i els visitants només van poder mantenir-se dins del partit mitjançant els cops de càstig. Al final dels primers 40 minuts, els blaugranes dominaven per 19 a 12, després de tres marques que deixaven el punt de bonificació a tocar.

En el segon temps el partit va canviar. Els visitants van aprofitar dues expulsions temporals per avançar-se en el marcador (19-29). Ja en el tram final, els blaugranes van prémer l’accelerador i van posar contra les cordes un Alcobendas que va acabar resistint (26-29).

El millor inici des del retorn a DH

Cal destacar que amb els dos punts que va sumar ahir el Barça, el de bonificació ofensiva i el de bonificació defensiva, suma ja 17 punts en cinc jornades convertint-se aquest en el millor inici a la lliga des del retorn a la Divisió d’Honor. Els blaugranes es mantenen segons, a falta de completar-se tots els partits de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut