Barça Lassa-Bayern Munic: Ante Tomic lidera el primer triomf europeu del curs (83-73)

Els blaugranes s’imposen al conjunt alemany i sumen el primer triomf europeu del curs en un duel dominat de principi a fi per als homes de Pesic amb diferències properes als 10 punts

Triomf d’orgull del Barça Lassa contra el Bayern Munic (83-73). Ha estat un duel en què els blaugranes han anat per davant amb diferències properes als 10 punts. Tot i anar per darrere en el marcador, el conjunt alemany no s’ha rendit en cap moment i ha oposat resistència fins al darrers minuts. Ante Tomic, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

El Barça Lassa ha iniciat el matx liderant el marcador, controlant el rebot defensiu i generant bones opcions d’atac (10-3, min 5). Els barcelonistes han mantingut la seva fluïdesa ofensiva, que s’ha sumat a una bona pressió defensiva. Això ha permès als homes de Pesic recuperar pilotes i anar augmentant la diferència fins a superar la barrera dels 15 punts amb una esmaixada de Seraphin (24-8, min 8). L’encert del conjunt alemany ha augmentat i el període ha acabat amb un 26-17.

Una diferència que el Bayern Munic ha reduït fins als sis punts al segon quart (34-28, min 16). El bon treball defensiu culer en els darrers minuts del període els ha permès marxar al descans amb una renda de vuit punts (44-36).

Es fan forts al tercer període

Un parcial de 5-9 als primers compassos del tercer quart ha ajustat encara més el marcador (49-45, min 25). La intensitat defensiva i la bona circulació ofensiva han estat clau per tal que els blaugranes recuperessin la renda amb un parcial de 8-2 (63-52, min 29). En el quart i definitiu quart, el resultat s’ha ajustat als darrers cinc minuts de joc, en què el Bayern Munic ha deixat la diferència per sota dels 10 punts (76-69, min 38).

La constància culer en els darrers compassos ha donat la victòria als homes de Svetislav Pesic per 83-73. D’aquesta manera, el Barça Lassa suma el primer triomf europeu de la temporada just abans de visitar el València Basket aquest diumenge en partit de la Lliga Endesa (19.15 hores).