Barça Lassa – BM Biendio Sinfín: Cita amb la Lliga abans de l’aturada

Barça Lassa – BM Biendio Sinfín: Cita amb la Lliga abans de l’aturada

Sense gaire temps d’assaborir la victòria a la Super Globe, els blaugranes reben el conjunt càntabre al Palau Blaugrana abans que la majoria de jugadors marxin amb les seleccions

No fa ni 48 hores que el Barça Lassa va tornar de Doha després de guanyar la seva quarta Super Globe, i l’equip ha de tornar a vestir-se de curt per afrontar un nou partit de la Lliga Asobal. Sense haver ni tan sols entrenat, els blaugranes reben aquest diumenge (18:00 hores) el BM Sinfín al Palau Blaugrana, un partit que donarà pas a l’aturada per compromisos de seleccions.

L’equip va arribar a Barcelona aquest dissabte a primera hora del matí, i després de descansar unes hores tornarà a la pista per mirar de mantenir l’avantatge al capdavant de la classificació de la Lliga. Els culers estan invictes, amb sis victòries en sis partits, i volen mantenir aquesta condició abans de l’aturada.

El partit, a més, servirà per compartir els títols guanyats fins al moment amb l’afició del Palau. L’equip oferirà sobre la pista els trofeus de la Supercopa de Catalunya, la Supercopa d’Espanya i la Super Globe. D’aquesta manera, els seguidors culers podran celebrar l’èxit d’aquesta setmana a Doha.

Abans de viatjar cap a Barcelona des de Qatar, Gonzalo Pérez de Vargas explicava: “Sabíem que el mes d’octubre seria complicat; amb la confiança que té ara l’equip, no és important que no puguem entrenar”. Tot i aquest handicap, el porter blaugrana afirmava que “el Palau és casa nostra, i a casa hem de guanyar sí o sí”.

El BM Sinfín arriba al Palau situat en la zona mitja-baixa de la classificació. El conjunt càntabre, recent ascendit a la Lliga Asobal, ha sumat dues victòries, un empat i tres derrotes fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut