El Barça de Voleibol suma el primer punt de la temporada (2-3)

Els blaugranes han tingut a tocar la victòria en el tercer set, però el matx s’ha acabat decantant per als visitants en el desempat

Partit molt igualat el que s’ha disputat aquest migdia al Parc Esportiu Llobregat entre el Barça de Voleibol i l’Intasa San Sadurniño. El matx, el primer que els blaugranes disputaven com a locals, ha estat marcat per la igualtat. En el primer set els blaugranes han estat els que han portat la batuta del partit i han arribat al tram final del parcial amb un avantatge de 3 punts (20-17). Finalment però, els visitants han pogut reaccionar i han acabat emportant-se el primer set per 25-27.

En el segon parcial els blaugranes han estat intractables i ja des d’un inici han obert una diferència de 5 punts (15-10). Ha estat aquest marge el què ha permés als de David Lorente arribar al tram final del set amb una diferència suficient per acabar posant l’1-1 al marcador (25-21).

El primer punt de la temporada

El domini blaugrana s’ha mantingut en el tercer set que ha acabat amb el resultat de 25-15 en el marcador favorable als blaugranes. Un domini que semblava que es mantindria en el quart set perquè el Barça acabés tancant el partit, però el San Sadurniño ha pogut reaccionar no només per empatar el partit, després d’emportar-se el quart set per 25-27, sinó que ha acabat emportant-se el cinquè i decisiu parcial per 8-15.

Tot i la derrota, els blaugranes sumen el primer punt de la temporada abans de visitar, la propera setmana, la complicada pista de l’Ushuaïa Ibiza Voley.