La defensa, un nou valor del Barça de Bàsquet Femení

Les blaugranes van aconseguir la segona victòria de la temporada gràcies a un magnífic treball defensiu que va deixar el Cerdanyola en uns escassos 37 punts

Victòria del Barça de Bàsquet Femení en el segon partit que el conjunt dirigit per Isaac Fernández disputava aquesta temporada. Després d’una setmana de descans, a causa de l’aplaçament del partit davant el Segle XXI, les blaugranes no van tenir excessius problemes per superar el CBF Cerdanyola i situar-se a la classificació amb un 2-0.

La defensa, un valor afegit

Cal destacar, que després del partit el tècnic Isaac Fernández va assegurar que “hi ha dies que en atac no estarem tant bé i per això és important que sempre estiguem al cent per cent en defensa, crec que aquest ha de ser una tret característic del nostre equip”. I és que les blaugranes van deixar-se la pell en una defensa que va deixar al Cerdanyola per sota dels 40 punts al final del partit. De fet, en el primer període el Barça només va encaixar 9 punts i en el segon encara va poder millorar el registre al només encaixar-ne 4.

En atac les blaugranes van anar millorant poc a poc i amb el pas dels minuts van anar obrint una diferència que, tot i que no va permetre tancar el partit, encarrilava la victòria.  Al descans les de Sant Feliu de Llobregat dominaven per 31 a 13, i al final del tercer període, el Barça marxava fins els 16 de diferència (41-25). Finalment, victòria per 59 a 37 que deixa a les blaugranes amb dues victòries en les dues primeres jornades.

A més de la defensa, també cal destacar el paper d’Aixa Wone en el partit d’ahir que amb 16 punts, 8 rebots i 1 assistència, va convertir-se en la millor jugadora del partit amb una valoració de més 27. Destaquen també els 13 rebots de Lola Pendande (19 de valoració) i els 8 punts de Clàudia Baraut.