Barça Lassa - Follonica: Victòria en majúscules (9-2)

Els blaugranes sumen el primer triomf per golejada en la primera jornada de Lliga Europea en un duel dominat de principi a fi pels homes d’Edu Castro

Gran inici del Barça Lassa en la defensa del títol de la Lliga Europa. El conjunt d’Edu Castro ha guanyat el Follonica per un contundent 9 a 2 en el matx corresponent a la primera jornada de la màxima competició europea.  Els golejadors han estat Matías Pascual, Pablo Álvarez (3), Pau Bargalló (2), Ignacio Alabart i Joao Rodrigues (2) per part blaugrana, i Mario Rodríguez i Federico Pagnini pel conjunt Italià.

Primer temps blaugrana

El partit ha començat amb un clar domini del Barça Lassa. Els d’Edu Castro s’han avançat amb un gol matiner de Pau Bargalló (min 5) després d’una magnífica recuperació de bola al centre de la pista, que el blaugrana ha definit a la perfecció. Dos minuts després, en un potent xut de cullera  de Pau Bargalló, ha arribat el 2-0 a l’electrònic. El conjunt italià ha disposat d’algunes oportunitats de gol, però Sergi Fernàndez ha estat esplèndid sota pals.

Després d’un temps mort visitant, ha arribat el primer gol del Follonica, obra de Mario Rodríguez. Però el Barça Lassa a introduït una marxa més en el partit i al minut 17 Matías Pascual ha situat el 3 a 1 en una gran jugada col·lectiva dels culers. Tres minuts després, la connexió Bargalló-Rodrigues ha brillat al Palau i el portuguès ha marcat el quart gol dels d’Edu Castro.

Amb el conjunt visitant molt desordenat, Joao Rodrigues ha aprofitat la segona acció d’un penal per encarrilar el partit (5-1). Tot i domini culer, els italians han situat el 5 a 2 en la jugada següent. I ja en la darrera jugada abans d’arribar al descans, el Barça Lassa ha trenat una espectacular jugada col·lectiva que ha acabat amb la diana de Pablo Álvarez (6-2).

Minuts de clara superioritat

En la represa, el partit ha estat de clar domini blaugrana. Els barcelonistes han defensat d’una forma molt solvent i han pogut sortir en transicions ràpides a l’atac. Els visitants però, han estat molt més intensos defensivament i han evitat que es mogués el marcador. Al minut 44 Pablo Álvarez no ha pogut marcar la falta directa. En una jugada ofensiva culer, Pablo Álvarez ha marcat el 7 a 2 en una rematada de primeres.  En els darrers minuts, un Pablo Álvarez en estat de gràcia ha situat el 8-2 de penal i en els instants finals del matx Ignacio Alabart ha segellat la golejada blaugrana amb el definitiu 9 a 2 a l’electrònic.