L'Eurolliga 2018/19 comença a Moscou per al Barça Lassa

L'Eurolliga 2018/19 comença a Moscou per al Barça Lassa

Els blaugranes, tal i com va passar a la Lliga Endesa, seran els encarregats de disputar el primer partit de l’Eurolliga

El Barça Lassa comença aquest dijous 11, a les 19 hores i a la pista del CSKA de Moscou, l’edició 2018/19 de la millor competició europea de Clubs. Els homes de Svetislav Pesic, de la mateixa manera que va passar amb la Lliga Endesa, disputaran el partit inaugural de l’Eurolliga a la pista d’un dels màxims favorits.

El Barça

Afronta el nou curs amb el repte de tornar a les posicions de privilegi i que donen accés al Play-off després de dues temporades sense aconseguir-ho. Els de Svetislav Pesic ja saben com de complicada és aquesta competició i com d’important és també començar amb bon peu. No serà fàcil, perquè sis dels primers vuit partits que disputarà el Barça Lassa seran a domicili. Per tant, un bon inici fora de casa pot facilitar les coses als catalans.

La competició

Per tercer any consecutiu el format de la competició constarà d’una Lliga Regular, de 30 jornades, uns Playoff, al millor de cinc partits i al qual hi accediran els vuit primers, i la tradicional Final Four en què es decidirà el campió de l’Eurolliga 2019.

La fase regular arrenca aquest 11 d’octubre i s’allargarà fins al 5 d’abril, mentre que els Play-off es disputaran del 16 al 30 d’abril. L’escenari escollit aquest curs per a la Final Four serà el Buesa Arena de Vitòria i aquesta competició es disputarà del 17 al 19 de maig del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut