Raúl Entrerríos: “Hem d’anar a Benidorm amb la màxima atenció i concentració possibles”

Raúl Entrerríos: “Hem d’anar a Benidorm amb la màxima atenció i concentració possibles”

El central de Gijón ha destacat la importància de guanyar en una pista difícil com és Benidorm per tal de continuar invictes a la Lliga

El FC Barcelona Lassa es prepara per al partit d’aquest dimarts davant el Benidorm (20.30 hores, GOL / LaLiga TV). El conjunt de Xavi Pascual, que arriba de guanyar al Palau Blaugrana el campió d’Europa, ha viatjat en autocar a Benidorm un cop finalitzat l’entrenament d’aquest dilluns al matí.

Abans de marxar, el blaugrana Raúl Entrerríos ha atès els mitjans i ha destacat la importància d’anar a Benidorm concentrats: “És un partit difícil. És un equip que porta una línia molt bona i, per tant, hem d’anar amb la màxima concentració i atenció possibles”. El Barça Lassa arriba en un moment dolç. Els blaugranes encadenen una ratxa set partits sense perdre. En concret, quatre de Lliga i tres de Champions League. I és que a la Lliga Asobal, els culers encara no coneixen la derrota i se situen primers a la classificació amb cinc victòries en cinc partits.

Per la seva banda, el Benidorm, tercer a la classificació, arriba després de patir la primera derrota de la temporada a la pista del Valladolid. Entrerríos ha destacat que l’equip d’Alacant és molt sòlid quan juga a casa: “Tot i la derrota que han patit a Valladolid, hi ha una gran diferència entre el que poden fer a fora i a casa seva. Allà és molt difícil guanyar”. I és que el conjunt alacantí encara no coneix la derrota a casa seva en aquestes primeres cinc jornades.  

Xavi Pascual repeteix la convocatòria contra el Montpeller dissabte passat: Pérez de Vargas, Mortensen, Gómez, Mem, Pálmarsson, Fabregas, N’Guessan, Entrerríos, Sorhaindo, Andersson, Ariño, Syprzak, Petrus, Dolenec, Duarte i Kevin Moller seran els homes que viatjaran a Benidorm, mentre que Víctor Tomàs és l’home descartat. Serà un partit clau abans del desplaçament a Bielorússia per enfrontar-se al Meshkov Brest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut