La UEFA escull el Palau per a l'Elite Round

La UEFA escull el Palau per a l'Elite Round

El Barça Lassa es jugarà l'accés a la Final Four de la Champions a casa, entre els propers 14 i 18 de novembre, pendents del sorteig del proper divendres per conèixer els rivals

Ja és oficial. La UEFA ha designat el Palau Blaugrana per acollir l’Elite Round de la Champions, que es disputarà entre els propers 14 i 18 de novembre. El Barça Lassa serà el club amfitrió, i els seus rivals es coneixeran el proper divendres en el sorteig que se celebrarà a Nió.

Possibles rivals

El sistema de competició consistirà en una lligueta entre 4 dels millors equips d’Europa, amb un bitllet per a la Final Four en joc. Entre els possibles rivals, tocarà segur un d’aquests quatre equips que seran cap de sèrie al sorteig: Movistar Inter (Espanya), Gazprom Ugra (Rússia) o bé Kairat (Kazakhstan).

Tercera Elite Round al Palau

Serà la tercera Elite Round que s’organitza al Palau Blaugrana. La primera va ser la temporada 2011/12, i el Barça va aconseguir el bitllet per la Final Four que acabaria guanyant a Lleida. I la segona va ser la temporada 2014/15, i l’equip també va aconseguir la classificació per a la Final Four de Lisboa, que va acabar amb derrota a la final contra Kairat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut