Barça Lassa B - Fertiberia Puerto Sagunto (42-38): Invictes a la Lliga

Els blaugranes sumen el tercer triomf en tres partits i comparteixen liderat de la División de Honor Plata

El segon equip rebia a un equip que la temporada passada jugava la Lliga Asobal, com és el Fertiberia Port Sagunt. Els joves blaugranes han jugat un partit molt intens, amb un estil de joc ràpid que els ha permès superar a un històric de l’handbol.

Ritme blaugrana

El partit s’iniciava amb igualtat i encert ofensiu per les dues bandes, però en el moment que la defensa blaugrana es va ajustar, la primera diferencia (8-5) en el minut 8, queia del costat blaugrana.

El Barça Lassa B trobava al seu pivot, Adrià Leon i els valencians trobaven amb Corzo, jugador amb amplia experiència a l’Asobal, el seu referent ofensiu i la igualtat en el marcador tornava en el minut 18 amb empat a 12.

Port Sagunt treballava les seves opcions d’atac estàtic per superar la porteria defensada per Forns i els blaugranes cercaven vivacitat en el seu joc i a 5 minuts pel descans, el 18-15 en el marcador, donava avantatge als joves entrenats per Roi Sánchez. Al descans 21 a 20 i amb tot obert de cara al segon temps.

La velocitat és clau

En el segon temps, els blaugranes continuaven per davant. La defensa i el contraatac els hi possibilitaven manar en el marcador i la diferència no era més gran, minut 40 (28-26), per la bona feina de Bruixola, porter del Fertiberia.

Seguint amb el joc ràpid que estaven desenvolupant, el Barça Lassa B aconseguia la màxima distància (34-29) a quinze minuts per a fi del partit. La velocitat blaugrana desbordava als valencians i un gol del barcelonista Edu Calle (39-32) deixava encarat el partit pel costat blaugrana a nou minuts del final.

En el tram final del partit, el Fertiberia Puerto Sagunto va intentar retallar la distància però el Barça Lassa B tenia el ritme defensiu i ofensiu i es van endur el tercer triomf de la temporada en tres partits de lliga per 42 a 38.