Txus Lahoz: “La Champions al Palau és un premi per a l’afició”

Txus Lahoz: “La Champions al Palau és un premi per a l’afició”

El manager del Barça Lassa de futbol sala expressa la seva satisfacció per la decisió de la UEFA de convertir el Barça Lassa en amfitrió de la Elite Round

El Barça Lassa celebra la designació del Palau Blaugrana com a una de les quatre seus per a l’Elite Round de la UEFA Futsal Champions League, que se celebrarà entre els propers 14 i 18 de novembre a Barcelona.

El manager Txus Lahoz reconeix que la satisfacció és doble. “Per una banda esportivament jugar al Palau ens dóna més possibilitats d’arribar a la Final Four, i sobretot satisfet perquè tots els aficionats podran gaudir de l’espectacle de la Champions a casa després de molt temps sense veure competició europea al Palau”, explica Txus Lahoz.

El manager del Barça de futbol sala confia que el factor Palau pot ser decisiu per superar el repte. “Esperem que tots junts, equip i afició, i amb el Palau ple puguem assolir la Final Four, que és un dels objectius principals de la temporada en una competició altament complicada i que s’ha posat molt cara els darrers anys”, diu Txus Lahoz. Per aconseguir-ho, i al marge del ple a les graderies, Txus Lahoz creu que també caldrà que “l’equip estigui al 100% i l’ajuda de la màgia del Palau”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut