Els possibles rivals a l’Elite Round del Palau Blaugrana

Els possibles rivals a l’Elite Round del Palau Blaugrana

Divendres se celebrarà el sorteig de la Champions a Nyon, i el Barça Lassa ja sap segur que s’haurà d’enfrontar a un d’aquests tres equips: Movistar Inter (Espanya), Gazprom Ugra (Rússia) o Kairat Almaty (el Kazakhstan)

El Barça Lassa espera rivals per a l’Elite Round que se celebrarà al Palau Blaugrana entre els dies 14 i 18 de novembre. Un cop designats els equips amfitrions, el Barça Lassa ja sap quins equips li poden tocar en el sorteig.

Condicionants

El Barça Lassa estarà al bombo 1 juntament amb la resta d’amfitrions, que són l’Sporting de Portugal, l’Era-Pack Chrudim (República Txeca) i el Vitys (Bielorússia).

Com a equip amfitrió i segon classificat de la ruta A de la Main Round, al Barça Lassa li correspon un rival del bombo 4 (caps de sèrie) i dos rivals del bombo 2 (tercers classificats de la ruta A i campions de la ruta B).

En canvi, el Barça Lassa no es pot enfrontar ni als rivals del bombo 1 (resta d’amfitrions) ni tampoc als del bombo 3 (segons classificats de la ruta A de la Main Round).

Possibles rivals del bombo 4 (caps de sèrie)

Són els rivals més forts, els campions de la ruta A de la Main Round. El Barça Lassa s’enfrontarà a un d’aquests tres equips: Movistar Inter (Espanya), Gazprom Ugra (Rússia) o Kairat Almaty (el Kazakhstan). El quart integrant del bombo 1 és el Benfica, però no pot tocar perquè ja va ser rival del Barça a la Main Round.

Possibles rivals del bombo 2

Són els equips que han quedat tercers classificats de la ruta A de la Main Round i els campions de la ruta B, equips provinents de la fase prèvia. En total, set equips. I dos d’aquests set equips seran rivals del Barça Lassa.

Els set equips del bombo 1 són els següents: Halle-Gooik (Bèlgica), Ekonomac-Kragujevac (Sèrbia), Sibiryak (Rússia), LSM Lida (Bielorrússia), A&S Futsal Pescara (Itàlia), Novo Vrijeme Makarska (Croàcia) i Rekord Bielsko-Biala (Polònia).

Cal tenir en compte que en aquest cas el Halle-Gooik i el Barça Lassa sí que podrien repetir enfrontament de la Main Round. Els dos rivals a priori més forts d’aquest bombo són el A&S Futsal Pescara (Itàlia) i l’Ekonomac-Kragujevac (Sèrbia).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut