Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Sense respir

Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: Sense respir

Els blaugranes, 48 hores després de jugar a Moscou, reben un Tecnyconta que ha començat d’allò més bé la temporada (20.30 h, Movistar Deportes Dial 53)

El Barça Lassa disputa aquest dissabte, a les 20.30 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), la 4a jornada de la Lliga Endesa contra el Tecnyconta Saragossa. El conjunt aragonès, que suma dos triomfs en tres partits, arriba al Palau Blaugrana tan sols 48 hores després que els de Pesic hagin disputat el primer partit de l’Eurolliga.

El rival

Entrenats per Porfi Fisac, que ha arribat al Tecnyconta aquest estiu, el conjunt aragonès ha canviat pràcticament la totalitat de la seva plantilla amb l’arribada dels exblaugranes Fran Vázquez i Nacho Martín, el pivot cubà Javier Justiz, el base Fabio Santana els exteriors anotadors Stan Okoye i Johnny Berhanemeskel, a més de jugadors experimentats com Nemanja Radovic i Renaldas Seibutis. Tan sols repeteixen del curs passat el base Bo Mc Calebb i el també exterior Jonathan Barreiro.

El Barça

Tot i la derrota en el primer partit de l’Eurolliga a Moscou, a la pista del CSKA (95-75), arriba invicte a la competició domèstica després de sumar tres victòries en els primers tres partits disputats a la Lliga Endesa. “Hem de recuperar sensacions, sobretot en defensa. Hem d’estar durs i intensos i, a partir d’aquí, afrontar el partit contra un rival complicat que ja ha guanyat dos partits i que en atac és agressiu”, comenta Pierre Oriola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut