Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Retorn al Mini

Barça Femení – Rayo Vallecano (prèvia): Retorn al Mini

18.00 h, GOL: L’equip disputarà el primer partit de Lliga com a local, el qual donarà pas a una marató de compromisos
Torna la Lliga després d’una aturada per seleccions en què el Barça Femení ha cedit menys internacionals del que és habitual. Així, l’equip afronta el que casualment serà el primer compromís de Lliga com a local, després de tres victòries fora de casa i del partit ajornat amb el Llevant. El Miniestadi serà l’escenari del duel amb el Rayo Vallecano, que arriba en una línia ascendent.

Serà el tret de sortida d’una sèrie de 7 partits en 22 dies del Barça Femení. El següent serà ja dimecres, al Miniestadi davant del Glasgow City, de Champions League (18.30h).

Les declaracions de Fran Sánchez

“L’equip està bé. Fa uns quants dies que no competim i això sempre et fa afrontar el següent partit amb un extra de ganes. I físicament estem bé. L’aturada ha servit per fer net de petites molèsties que hi pogués haver”.

“El Rayo ha demostrat ser un equip sòlid. Ha encaixat només tres gols i els partits que ha perdut ha estat per la mínima. Podem esperar un equip compacte, organitzat i rocós que segur que intentarà plantejar un partit incòmode per a nosaltres”.

Les declaracions d’Alexia Putellas

“El Rayo no va començar gaire bé però ara ja ha agafat dinàmica positiva, va empatar amb l’Athletic Club i va guanyar el derbi contra el Madrid CFF. Esperem un equip valent, que surti a totes i, segur, difícil”.

“L’equip està preparat per afrontar aquest mes d’octubre, que serà molt dur. Estem amb moltes ganes, necessitem competir un altre cop”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut