Cara i creu en l’estrena del voleibol blaugrana

Cara i creu en l’estrena del voleibol blaugrana

El Barça de voleibol femení supera el Sant Cugat sense problemes, mentre que els nois han caigut per 3-0 a Palma

Domini aclaparador del CVB Barça en el derbi català de la Superlliga Femenina de voleibol. Les blaugranes s’han imposat per 0 sets a 3 en el partit disputat a la pista del DSV CV Sant Cugat i que dona la primera victòria a les blaugranes. El Barça no ha tingut problemes per endur-se els tres sets amb comoditat, i ha tancat el matx per la via ràpida repetint el resultat en els tres parcials: 22-25.

Amb aquesta victòria les blaugranes nencadenen tres de consecutives davant les de Sant Cugat. A més, el CVB Barça suma els tres primers punts a la Lliga abans de rebre la setmana vinent el Dimurol Libbys La Laguna.

Continuar treballant

Pel que fa al conjunt dirigit per David Lorente, no ha pogut puntuar a la pista de l’Urbia Voley Palama. Els blaugranes han caigut per 3 sets a 0 en un matx que han dominat els locals. Tot i que en el tercer set el Barça ha tingut moments en què ha anat per davant al marcador, els locals han acabat sentenciant el duel per 25-17. En els dos primers parcials els de Palma s’han imposat per 25-17 i 25-20.

El proper enfrontament dels barcelonistes serà a casa davant lIntasa San Sadurniño.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut