Barça Lassa – CE Vendrell: Quarta victòria consecutiva i líders! (1-5)

Els blaugranes sumen la seva quarta victòria consecutiva a l’OK Lliga, se situen a la part més alta de la classificació i es mantenen invictes.

Gran partit dels blaugranes. Els homes d’Edu Castro han guanyat el CE Vendrell per 1 a 5 en el partit corresponent a la quarta jornada de la competició domèstica. Els golejadors han estat Pablo Álvarez (2), Marc Gual, Nil Roca i Sergi Panadero, per part blaugrana, i Jordi Ferrer per als locals.

Inici de color blaugrana

L’inici de partit ha estat d’un clar color blaugrana. Els homes d’Edu Castro s’han avançat al minut 1 amb un gol de Pablo Álvarez, que ha rematat de primeres amb un llançament molt potent. Sis minuts després Marc Gual ha situat el 0-2 (minut 7) amb un xut de cullera que confirmava el gran inici dels barcelonistes.

Les bones aturades del porter del Barça Lassa, Aitor Egurrola, als minuts 15 i 18 han esvaït la possibilitat del CE Vendrell d’entrar en el partit. Després d’un temps mort sol·licitat per l’entrenador culer, Nil Roca ha marcat el tercer gol després d’una magnífica assistència d’Ignacio Alabart (minut 22). En la possessió següent ha arribat la resposta local amb la diana de Jordi Ferrer, que ha situat l’1-3 a falta de dos minuts per arribar al descans (minut 23).

4 de 4 a la competició domèstica

La segona part ha començat de la mateixa manera que s’ha iniciat el matx: amb un monòleg del Barça Lassa tant en el domini de joc com en el percentatge de possessió. Al minut 29 Pablo Álvarez ha marcat l’1 a 4, després de rematar dins l’àrea una fantàstica assistència de Marc Gual. Tres minuts més tard Sergi Panadero ha sentenciat el duel amb una magnífica rematada dins l’àrea local que ha situat el definitiu 1 a 5 al marcador. Aquest nou triomf deixa el Barça Lassa líder en solitari amb dotze punts en quatre jornades.