Barça Lassa – Recam Làser Caldes: Victòria per mantenir-se invictes (5-0)

Els d’Edu Castro sumen un nou triomf a la competició domèstica en el duel ajornat corresponent a la jornada dos de l’OK Lliga i se situen colíders

Golejada rodona del Barça Lassa. Els homes d’Edu Castro s’han imposat al Recam Làser Caldes per 5-0 en el duel ajornat corresponent a la jornada dos de la competició domèstica, i ho han fet de manera clara. Les dianes de Marc Gual (2), Pablo Álvarez, Ignacio Alabart i João Rodrigues han certificat la tercera victòria en tres jornades.

Gran inici de partit

Els primers minuts del matx no haurien pogut ser millors per al Barça Lassa. I és que els blaugranes s’han avançat al minut 3 amb un gol de Pablo Álvarez. Dos minuts després Marc Gual ha situat el 2-0 amb un xut llunyà que certificava el gran inici de partit del Barça Lassa. Amb aquesta renda els d’Edu Castro s’han trobat molt còmodes damunt del parquet del Palau Blaugrana.

Els culers insistien, i han trobat el seu premi al minut 21, en una jugada en què Marc Gual ha cedit la bola a Ignacio Alabart per tal que situés el 3-0 al marcador abans del descans. Tot i la diferència, els blaugranes no han reduït la intensitat i han buscat més gols per certificar el triomf.

Certifiquen el tercer triomf en tres partits

Marc Gual, en una acció davant Cesc Campor, ha situat el 4-0 que suposava el seu segon gol de la nit. Amb aquest gol, els barcelonistes han vist com la victòria s’apropava. Als darrers minuts el jugador del filial Chino Miguélez ha disputat uns minuts en el que ha estat el seu quart enfrontament amb el primer equip barcelonista i el primer d’aquest curs.

Aitor Egurrola ha hagut d’entrar al tram final per substituir Sergi Fernández, que ha sofert un petit tall a la barbeta. Finalment, João Rodrigues ha arrodonit la golejada amb una diana aprofitant l’assistència de Pau Bargalló. Aquest triomf deixa els d’Edu Castro colíders amb nou punts en tres jornades.