Cornellà A – Juvenil A: Primera derrota a la Lliga (1-0)

Els de Denis Silva han dominat la pilota i han controlat el partit, però no han pogut materialitzar les ocasions de què han disposat

El Juvenil A de Denis Silva ha perdut la seva imbatibilitat en Lliga després de caure derrotat al camp del Cornellà A (1-0). Els blaugranes han tingut la possessió i el control del partit durant els 90 minuts, però l’equip rival ha tingut les ocasions més clares. Un gol de penal al minut 70 ha certificat la derrota barcelonista.

Els culers ha sortit amb la idea clara de dominar el matx a través del control de la pilota, i així han assolit la possessió ràpidament. Tot i portar la batuta del duel durant tota la primera part, no han pogut materialitzar les centrades a l’àrea del Cornellà. L’equip rival ha esperat l’error del Juvenil A per sortir a la contra, i d’aquesta manera els locals han enviat una pilota al pal després d’una rematada de cap al minut 39. El Juvenil A ha reaccionat ràpidament i ha estat a punt d’avançar-se amb un xut desviat aprofitant que el porter rival estava avançat. Amb l’empat a zero s’ha arribat a la mitja part.

Gol en contra i reacció insuficient

La represa ha començat amb un ritme alt, tot i que cap dels conjunts controlava l’enfrontament. De mica en mica el Juvenil A ha recuperat la possessió de la pilota i s’ha apropat a l’àrea rival amb perill, però sense arribar a rematar les ocasions. Al minut 70 el Cornellà A s’ha avançat al marcador gràcies a un penal que ha transformat Miguel. Els blaugranes han reaccionat i han pogut gaudir de diverses ocasions, però la defensa rival s’ha mostrat molt expeditiva. Als minuts finals els de Denis Silva han tingut l’empat a les botes de Serrano i Lucas en dues ocasions molt clares. Tot i la derrota, el Juvenil A continua al capdavant de la classificació en solitari.