Carles Aleñá i Alexia Putellas, entre els premiats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

Carles Aleñá i Alexia Putellas, entre els premiats a la Gala de les Estrelles del Futbol Català

La directiva Maria Teixidor ha representat el Club en la reunió del jurat, que s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Els jugadors del FC Barcelona Carles Aleñá i Alexia Putellas es troben entre els guanyadors de la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català, que tindrà lloc dimarts i que aquest dijous ha donat a conèixer els premiats de la temporada 2017/18. Aleñá ha estat escollit en la categoria de jugador projecció amb el 70,7% dels vots del jurat, per davant dels exblaugranes Sergio Gómez i Jordi Mboula. Pel que fa a Alexia Putellas, recollirà el premi a la màxima golejadora, amb 11 gols.

Els guanyadors en categoria absoluta de millors jugadors catalans han estat Àlex Granell i Marta Corredera. El jugador del Girona s’ha imposat a Gerard Moreno, Sergio Busquets, Jordi Alba i Mariano Díaz. Quant a la davantera de l’Atlètic de Madrid, ha superat Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Andrea Pereira i Berta Pujadas.

La directiva i vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, que també és la responsable del futbol femení, ha estat la representant del Club en la reunió del jurat, que s’ha celebrat aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Damm. Durant la trobada el jurat ha decidit fer entrega del Premi Jurat a qui ha estat durant set anys president de la RFEF, Andreu Subies, per la bona gestió al capdavant de l’organisme català, fomentant i millorant el futbol territorial de Catalunya.

Podeu consultar tots els premiats de la 7a Gala de les Estrelles del Futbol Català en aquest enllaç: http://fcf.cat/noticia/alex-granell-i-marta-corredera-elegits-millors-jugadors-catalans-de-la-temporada-2017-2018/11/10/2018

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut