Barça Lassa – Peníscola Rehabmedic: Els pals frenen els de Plaza (1-2)

L’equip ha caigut gairebé un any després al Palau Blaugrana després d’enviar fins a vuit pilotes al pal a la segona meitat

El Barça Lassa ha caigut a casa contra el Peníscola Rehabmedic (1-2) en un matx en què l’equip s’ha topat en vuit ocasions amb els pals. Els gols de Dani Montes al minut 12 i d’Hugo al minut 29 han fet inútil la diana d’Esquerdinha, aconseguida al minut 26. Així doncs, tot i atacar sense pietat al llarg de la segona part, l’actuació de Molina i els pals de les porteries han provocat la derrota culer, la primera al Palau des de fa gairebé un any contra ElPozo (2-3).

El duel ha començat de manera molt dinàmica, sense un dominador clar i amb arribades a les porteries per part de tots dos equips. Al minut 9 Léo Santana ha saltat al parquet culer i ha tornat a disputar un matx després de la seva lesió. Però, sense poder governar el joc, el Barça Lassa s’ha vist sorprès al minut 12 amb un gol de Dani Montes de falta directa impossible d’aturar per a Dídac. El gol ha esperonat l’equip blaugrana, que ha atacat sense descans la porteria durant els darrers minuts de la primera meitat. Però ni Esquerdinha, ni Ortego ni Santana han aconseguit convertir les seves ocasions abans de marxar als vestidors.

El Barça Lassa ha sortit a la segona meitat disposat a canviar la situació. I ja des de l’inici ha buscat amb insistència la porteria de Molina, molt encertat en les seves intervencions. Dyego ha estavellat una canonada al pal (min 24), confirmant l’assetjament blaugrana a l’àrea dels castellonencs, que només podien refusar pilotes per evitar atacs culers.

Esquerdinha empata, però arriba el segon gol visitant

I, al final, els de Plaza han trobat premi. En una pilota llarga de Dídac cap a Esquerdinha, el pivot blaugrana l’ha abaixat amb molta classe i ha batut Molina des de prop per empatar el duel al minut 26. Arthur ha estat a punt de fer el segon al següent atac barcelonista, però la seva vaselina s’ha topat amb el travesser. I quan millor estava jugant el Barça Lassa el conjunt visitant ha anotat el segon gol, obra d’Hugo al minut 29. Dyego ha pogut empatar immediatament després, però el pal ha refusat el seu xut.

La sort s’alia amb el rival als darrers instants

Als últims minuts, tot i continuar intentant-ho, els de Plaza no han aconseguit empatar. De fet, Esquerdinha i Ortego s’han topat amb el pal en dues ocasions en la mateixa jugada, i Molina ha aturat un tir d’Arthur a boca de canó a tres minuts per al final. En plena allau ofensiva final, Esquerdinha també ha enviat la pilota al pal. I, a falta de 18 segons, han estat Adolfo i Ferrao els que s’han trobat amb la fusta. Així doncs, derrota inesperada dels de Plaza, que, per culpa de la mala sort, sumen la seva primera desfeta a la competició regular aquest any.