Viatja amb el Barça Lassa a Atenes per viure el partit contra el Panathinaikos

Viatja amb el Barça Lassa a Atenes per viure el partit contra el Panathinaikos

El Club ofereix a socis, penyistes i públic en general l’opció de viatjar amb el primer equip a Atenes per viure el partit contra el Panathinaikos (20-21 de novembre)

Torna l’Eurolliga i també ho fan els viatges per als aficionats al bàsquet blaugrana. El Club posa a disposició dels socis, penyistes o amb carnet de compromís, i públic en general l’opció de poder viatjar amb el primer equip de bàsquet. El primer destí serà Atenes, el 20 i 21 de novembre, per al partit que els de Svetislav Pesic disputaran a l’OAKA contra el Panathinaikos.

Aquest serà el primer viatge del curs -hi ha previstos també els desplaçaments contra el Buducnost (Podgorica), el Maccabi (Tel Aviv) i el Bayern (Munic)- en què tots aquells aficionats que volen viure bàsquet de primer nivell amb el Barça Lassa podran fer-ho.

Viatge, hotel i entrada

Cal recordar que el Club ofereix, dins del paquet de viatge, el desplaçament amb el vol xàrter de l’equip, l’hotel, l’entrada per al partit i també els trasllats durant el viatge, a més d’una assegurança bàsica de viatge i assistència durant el partit.

Pel que fa a Atenes, l’aficionat gaudirà de la nit del dimarts 20 de novembre i gran part del dimecres 21 per poder visitar la ciutat i diferents atractius culturals com per exemple l’Acròpoli, l’Àgora o la Plaça Sintagma entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut